Reserveren

Reserveringen

Verhuurprijs

Laagseizoen

oktober tot maart
behalve schoolvakanties en feestdagen

Weekend 2 nachten - 900€

Weekend 3 nachten - 1000€

Midweek - 750€

Week - 1300€

hoogseizoen

april tot september
en alle schoolvakanties en feestdagen

Weekend 2 nachten - 1000€

Weekend 3 nachten - 1100€

Midweek - 800€

Week - 1400€

Bijkomende informatie

Huur, normaal energieverbruik (water, elektriciteit, aardgas), bed-, bad- en keukenlinnen, internetaansluiting WIFI en eindschoonmaak.

De reservatie is pas definitief na onze bevestiging en overschrijven van het voorschot (50% van de verblijfskosten). Het resterende bedrag, samen met de waarborg van 400 Euro dient ten laatste 2 weken voor het verblijf betaald te worden.

De waarborg, eventueel geminderd met de gemaakte kosten, wordt na controle en schoonmaak terug gestort één week na uw verblijf.

Het enige bijkomende supplement is de lokale toeristentaks: 1,5 euro per nacht per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar gratis

Weekend 2 Nachten: aankomst op vrijdag vanaf 16u (of na afspraak) en vertrek op zondag voor 16u.
Weekend 3 Nachten: aankomst op vrijdag vanaf 16u (of na afspraak) en vertrek op maandag voor 10u.
Midweek: aankomst op maandag vanaf 16u (of na afspraak) en vertrek op vrijdag voor 10u.
Week: aankomst op maandag of vrijdag vanaf 16u (of na afspraak) en vertrek na 7 nachten voor 10u.

Vanaf 1 september 2021 werden de COVID-19 protocollen voor vakantiewoningen opgeheven. Dit betekent niet dat we geen maatregelen meer nemen in De Hopast: we zorgen nog steeds dat er voldoende zeeppompjes en ontsmettingsgel aanwezig is, en ons ventilatiesysteem zorgt voor de nodige luchtkwaliteit op basis van automatische CO2 sensoren.

Boek uw verblijf

Reserveringen

Selecteer de periode die u wenst te boeken, en stuur ons uw aanvraag door:
Calendar is loading...
- Beschikbaar
 
- Volzet
 
- In optie
 
- Deels beschikbaar

Naam*:

E-mail*:

Adres en woonplaats:

Telefoon/gsm-nummer:

Aantal volwassenen*:

Aantal kinderen (-12)*:

Opmerkingen:


De velden met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hieronder zetten we alvast enkele veelgestelde vragen op een rij. Als je hier geen antwoord vindt, aarzel dan niet om ons te contacteren via de contact pagina.

Dat hangt af van de duur van het verblijf en het seizoen. Check onze verhuurprijzen voor meer details. Het gebouw wordt steeds als geheel verhuurd, dus niet per kamer of per persoon.

Als u minstens drie weken op voorhand annuleert is de annulering kosteloos, dwz dat we het volledige voorschot terug betalen. 
Als u minder dan 2 weken voor vertrek annuleert, betaalt u 50%, dwz dat het voorschot niet terugbetaald wordt. 
Als u niet geannuleerd hebt maar toch niet komt opdagen, moet het volledige bedrag betaald worden. 

In geval van overmacht is (corona, ziekte, sterfgeval) dan betalen we uiteraard wel het volledige bedrag terug (zowel het voorschot, als de eventueel resterende tweede schijf).

Neen, dit is niet toegelaten. Op de boerderij hebben we al onze eigen katten, kippen, schapen en ezels. Je bent zeker welkom om kennis te komen maken met hen, of hen te helpen verzorgen!

Jazeker, daar doen we ons uiterste best voor! Binnen hebben we een aparte speelhoek met voetbaltafel, kinderzithoek, boeken, spelletjes en speelgoed. Buiten is er plaats zat om te ravotten. We hebben ook hoge kinderstoelen en kinderservies.

De normale check-in is vanaf 16u en check-out voor 10u, behalve op zondag om 16u. Moest u speciale wensen hebben om dit vroeger of later te plannen, laat dan op voorhand iets weten en dan bekijken we de mogelijkheden om dit anders af te spreken.

Het A-label is momenteel in aanvraag. We hebben één slaapkamer op het gelijkvloers die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Deze kamer beschikt over een toegankelijke badkamer met douche, wastafel en toilet. Het volledige gelijkvloers is ook toegankelijk.

Neen, de Hopast wordt enkel verhuurd als volledige vakantiewoning en is geen bed and breakfast. In overleg kunnen we wel een ontbijtmand voorzien, of check zeker ook eens De Komeere uit het nabijgelegen Haringe om een ontbijt te bestellen! 

De vakantiewoning heeft bedden, zetels, stoelen, servies en bestek voor 16 personen.

Er zijn vijf slaapkamers: twee op het gelijkvloers (tweepersoons) en drie op de verdieping (2, 4 en 6 personen).

Meer dan er in een FAQ uitgelegd kan worden! Kijk alvast op ons lijstje op de hoofdpagina, of kom snuisteren in de vele toeristische folders die we ter beschikking hebben.

Dat hangt ervan af wat je met welness bedoelt: we hebben geen sauna, jacuzzi of verwarmd zwembad, … maar we hebben wel een prachtige ligging. Zelfs vanuit de zetel boven kan je genieten van het zicht op weides en velden, met koeien, schapen en hopperanken. Even ontstressen in de Hopast? Zeker mogelijk!